Publicerat: / Life

Tråkigaste väder men ändå en awesome day!!!!

Dagen har varit så bra!! Vi alla tre fick ta igen förlorad sömn som varit nu under veckan! Vi vaknade såååå sent och de va så skönt! Alla verkade så nöjda och utvilade, jag var de iaf!

Vi firade morfar idag, GRATTIS ÄLSKADE MORFAR! Han fyller 84!! Han var verkligen så glad för hela familjen hade samlats hos honom. Normalt sett brukar vi alltid vara i Marocko på semester men varken mamma, pappa och syskonen eller jag och min lilla familj har åkt detta år så nu kunde vi för första gången gratta honom och fira face to face. Inga telefonsamtal och 500 mil emellan behövdes detta år och det var så kul! Han lyser upp som en sol när vi kommer och nu var han som solen X tusen om inte mer!! Så söt är han!

Skulle ha gått ut med Sandra idag men de blev försent så vi ska ta de imorn istället! Vi kör en heldag hon och jag yeeeeeey! Kul som vanligt ska vi ha <3

Bakade lite nu när vi kom hem, de blev helt underbart goda cupcakes med otrolig frosting! Ja, så stolt är jag över att dem blev så mästerliga så jag får skryta lite tycker jag hihi!