Publicerat: / Allmänt

Hej hopp

Va ska man hitta på då???
 
Dagen idag va väl kanske inte lika spännande som igår. Vaknade lite sent. Syrran kom över en stund för att vi senare skulle ut. Vi hade egentliigen tänkt att promenera men de va ju så otroligt kallt ute! Riktigt bitande kyla! Inte alls kul... Så de slutade med att vi bestämde oss för att ta bilen in till stan. Där va de ju inte heller så roligt. Så mycket folk på en och samma plats. De e väl lönehelg nu så då slåss folket i femman! 
Vi promenerade bara runt istället och åkte tillbaka hem efter bara en 45 min tror jag. De måste vara rekord. 
 
Nu sitter man bara hemma. Den lilla sover och tv:n har inte mkt att komma med. 
 
Egentligen är det tänkt att jag ska iväg till gymmet imorn, men eftersom min PT inte har lagt in mitt program ännu så vet jag inte riktigt om jag ska gå eller bara vänta... Egentligen så vill jag inte gå till gymmet själv... Folk är så konstiga... De kanske inte är så ofta man ser en tjej med slöja på gymmet, men hur ofta ser man dem inte ute???
 
Asså när jag kom in första gången, folk tittade på mig som om de undrade ifall jag gått vilse!!! Seriöst människor, take a chill-pill!!! 
 
En kvinna va inte långt ifrån att bränna ner hela stället pga av att hon var mer fokuserad av mig än på vart hon lagt sina servetter.
 
Jag är inte så mycket annorlunda än vad alla andra är. Slöjan är i stort sätt den enda skillnaden! 
 
Tillbaka till träningen... Har mätt omfånget på armar, ben osv (tänker inte skriva det här, men differensen kan ni få veta vid ett senare tillfälle). Jag hoppas bara på att jag ser nån skillnad. Sandra har än så länge lyckats iaf ;)
 
Speaking of Sandra... JAG SAKNAR DIG! Det får inte gå så lång tid emellan träffarna!
 
Nää, måste försöka vara lite social här så jag lämnar er nu ;)
 
Take care 
 
Sweerah <3